Használd most az Univerzum erejét és alkalmazd a vonzás törvényét az életedben!


Használd most az Univerzum erejét és alkalmazd a vonzás törvényét az életedben!

1. lépés: Kérj
Sok ember számára ismerős ez a mondat: „Kérj, Higgy, Kapj”. Ez az első lépés a Vonzás Törvényében, és a kérés nagyon fontos, de nem ez az egyetlen része. Mielőtt kérnél, győződj meg róla, hogy mit is kívánsz igazán. Kezdésnek, adj magadnak időt, ülj le egyedül, csendben, és gondolkodj el az életedről. Hagyd szárnyalni az ötleteidet, és kérdezd meg magadtól:
„Mik az álmaim”?
„Mik a vágyaim”?
„Mik a szükségleteim”?
„Hova tartok”?
„Mit szeretek csinálni”?
„Mi szórakoztat”?

A legnagyobb ilyen tényező az, hogy nem látjuk az összképet. Ez akkor következik be, amikor rabjai leszünk az ego által támasztott vágyak valósággá alakításának. A vonzás törvényét ego vezérelt vágyak beteljesítésére használjuk, aminek következtében gyakran elveszítjük a rálátásunkat, a nagy egészre.

Ápold magadban folyamatosan a hála érzését!

A hála az nem valami vallásos dolog. A hála nem más, mint annak érzése, hogy mindennel rendelkezünk és mindent megkaptunk ahhoz, hogy a lehető legteljesebben éljük végig az életünket.Minél több dolgot veszel észre amiért érdemes hálát érezned, annál többet vonzol magadhoz.
Ellenben ha elégedetlenkednél, lassanként azt is elveszítenéd, amid van.
Vedd észre, sok-sok ember folyamatosan elégedetlenkedik, és nem jut előre, Te legyél okosabb és érezz hálát, vedd észre az apró örömöket, ezáltal kiemelkedsz, és vagy eltűnnek ezek az egyének a környezetedből, vagy elkezdenek (tudat alatt) utánozni.

Ne úgy gondolkodj, mint a szegények!

Edd meg az összes ételt, van, ahol éheznek! Vigyázz a pénzre, nagyon nehéz megkeresni! – ezek azok a gondolatok, amelyek Cardone szerint egyáltalán nem segítik a gazdaggá válást. A Földön van elég pénz, csak kevesen gondolkoznak megfelelően róla.
Fontos, az elengedés törvénye

Abból lesz sok, amit áramoltatsz.A gazdagság állapot – a sok pénz energiaáramlás kérdése.Örömmel adj, és örömmel válj meg a pénztől.
Amihez ragaszkodsz, elveszted, amitől könnyen megválsz, könnyen visszatér.

Szeress!

A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a félelem. Ezért szeresd önmagad, szeress másokat, éld az egész életedet a szeretet szemüvegén keresztül! Gyakorold az elfogadást, a toleranciát, és mellőzd a kritikát, mások és magad felé egyaránt. Bízz saját magadban, hiszen ha elindulsz a célod felé és megbotlasz, az nem baj. Nem az a lényeg, hogy ne ess el, hanem az, hogy ha elesel, állj fel és menj tovább. Ha önmagadat el tudod fogadni, könnyebben fogadsz majd el másokat is.

Fogadd el azt, ami van

Így megakadályozhatod azt, hogy csalódj olykor az eredményekben. Senki sem szeret veszíteni, és ne hidd magad vesztesnek, csak azért, mert valami épp nem úgy jött össze, mint vártad. Soha ne kérd mások jóváhagyását, hallgass saját magadra. Tekintsd magad „győztesnek”, ne becsüld le magad.

Nyilvánulj meg pozitívan!

A gondolat testet öltése a szó, tehát, ha első lépésben figyeltél a gondolataidra, akkor második lépésben figyelj a szavaidra. A legcélravezetőbb, ha először általánosan áthangolod magad a pozitív szavak használatára, majd ha már 80%-ban pozitívat gondolsz, érzel, akkor célzottan, a szavaiddal is elkezdheted megtámogatni a vágyadat. Ne ismételd azt, hogy „nekem ez úgy sem sikerül”, „szerencsétlen vagyok”, helyette mondhatod inkább azt, hogy „minden lépéssel közelebb vagyok a célom eléréséhez, ma is tettem érte valamit, jó úton vagyok”.

(Készült Rhonda Byrne The Secret című világhírű bestsellere alapján)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kereső

Egyéni keresés